Já vím že jste to tu už asi mockrát opakovali, trochu jsem si to tu pročetl, i na Galantwebu, ale přesto - pořád dělám něco špatně: Dnes jsem zkusil zapojit diodu mínusem na pin 4 a plusem na pin 8, nejdříve když byl vypnutý motor. Po otočení klíčku na polohu zapalování dioda jednou krátce blikla. V tu chvíly samozřejmě ještě žádná chyba ABS nenastala, ale tak jsem si aspoň řekl, že to mám možná sobře zapojený a že jdu dobrým směrem. Nechal jsem to tam a vyrazil. Po 15 minutách kdy se rozsvítila kontrolka chyby ABS jsem čekal, že dioda začne blikat chybový kód, ale nedělo se vůbec nic. Dojel jsem domů, nechal motor běžet, vypojil diodu, znovu zapojil, a pořád nic.
Zítra zkusím ještě druhou variantu, jak psal Drak na Galantwebu, spojit piny 4 a 15, ale protože dotyčnýmu to tenkrát taky nefungovalo, tak si od toho moc neslibuju.
Jasně že se budu muset podívat na ty čidla a sluníčka a proměřit mezeru, ale bylo by určitě fajn vědět, na který místo se mám hlavně zaměřit, tím že nemám žádnou garáž ani kde to zvednout, tak budu muset heverovat, tak by se hodilo vědět, který místo je "postižený"