Kuno píše:
Mitsi: Věř mi prosím,opravdu to jde.
Věřím tomu, co jsem poznal anebo co si alespoň umím představit. A vzhledem k tomu, že jsem půldruhého roku dělal běžnou údržbu na Jaguaru XJR-S (se vším komplikovanějším jsem majitele posílal do značkového servisu, např. jen výměna zadních kotoučů a desek stála tolik, co horší ojetina), některé věci jsou zcela mimo mou představivost (zprvu jsem se smál i tomu, že servis si za výměnu svíček počítá 12 normohodin, po vlastnoruční zkušenosti jsem se smát přestal). I proto tolik smajlíků k prohlášení, že to jde u všech aut.
Kuno píše:
Mě se nikdy nestalo,že bych zákazníkovi při takové opravě vše co souvisí s klimatizací jakkoliv poškodil,znefunkčnil...atd.
Neber to, prosím, osobně, ale kdokoli z mého okolí si nechal tzv. "oservisovat" klimu, už tam potom musel jezdit na plnění pravidelně, v lepším případě "jen" co dva roky, a to navzdory skutečnosti, že předtím neměl po mnoho let s klimou sebemenší problém, a ti, kdož nepodlehli vábení, jezdí s vozy stejných značek a často i typů vesele dál s nikdy neservisovanými klimačkami. Teď samozřejmě nehovořím u výměně interiérového filtru.