suez píše:
Tak konecne pokrok!!! Uz jsem vysteloval ten sroubek dorazu klapy. Zresetoval jsem jednotku. Otacky sice drzi vyssi hodnotu kolem 800 - 900 ale jsou stabilni (original hodnota ma byt +-750otacek na volnobeh). A pri pootaceni kol nebo zapnuti klimy se mi zvysi otacky a pak se vrati do normalni hodnoty. A pri jizde na volnobeh mi otacky uz neklesaj nekde na hodnotu 400 otacek, ale klesaji pomalicku na tech 800-900 otacek. Jenze jeden nebo 2 problemy by byli. Kdyz zapnu svetla (potkavacky - pri parkovackach to nedela) tak otacky klesnou misto aby stouply a vrati se na neco mensi hodnotu nez 800. To same mi dela i pri zapnuti ventilatoru, jenze ne tolik. Myslite ze by to chtelo jeste vice vyladit - ten sroubek dorazu (SAS)??? Nejspis jednotka proste potrebuje mit presne tech +- 750 otacek aby zvysila otacky pri kazdem odberu proudu spotrebicem. NEbo to mam tak nechat?
Vida, tak uz jses blizko. Co se tyce tech otacek pri zaparkovanym ISC, amerikani uvadej v navodech tech 750-800 otacek (alespon pro motory MPI, na GDI jsem navod jeste nenasel), ale u Mitsubishi mi pri zaparkovanym ISC (pry 37 steps) nastavili otacky na cca 500 ot./min (podle otackomeru, motor se jen tak prevaluje, ale nezni to nezdrave, nic nerezonuje). Kdyz odstranim uzemneni timing terminalu a diag. konektoru, tak jsou otacky 750-800, RJ si je normalne dorovna. Takze jestli tam mas ten BISS, tak ho zkus mirne utahnout.