Tak jsem byl v servisu: Dozvěděl jsem se, co jsem už věděl (co a jak má fungovat a že když to nefunguje, tak je asi chyba právě v té ŘJ Can-BUSu) a k tomu i to, co jsem s husí kůží tušil ohledně ceny... Nepotěšili mne informací, že se s poruchou této ŘJ ještě nesetkali, takže vůbec netuší, zda výměna ŘJ problém vyřeší (na objednanou elektroniku se nevztahuje možnost vrácení). Na druhou stranu mne potěšili otestováním všeho MUT-em, a to zcela zdarma! Žádnou chybu to nenačetlo: Jak příznačné, že? ("Pánové, to auto nejede. Ale pane, MUT nic neukazuje, tak musí být přece v naprostém pořádku..."

)
Bohužel ani na vrakovištích jsem nepochodil - a byl jsem rád, že jsem vzhledem k počasí odtamtud dokázal vůbec odejít po vlastních, bez zlomenin a pohmožděnin.
A jelikož mne to opravdu na.ralo, snad popáté jsem vymontoval onu ŘJ, a přesvědčen, že teď už nemám co ztratit, jsem se jí opět podíval na zoubek. Abych vůbec mohl měřit, musel jsem se "propíchat" ochranným lakem, kterým je deska ŘJ chráněna z obou stran. No a zjistil jsem, že ovládání centrálu mají na starosti dvě pidiminirelátka, přičemž na cestě od jednoho z 5 pólů jednoho relé k vývodu z desky je odpor cca 20 ohmů, zatímco od "zrcadlového" pólu k dalšímu vývodu téměř neměřitelný. Jelikož se jedná o vícevrstvou desku, dospěl jsem závěru, že problém "je někde uvnitř" a s rizikem, o němž už tu psal EvoMan, jsem propojil pól relátka s příslušným vývodem napřímo, naletovaným kablíkem. Při letování jsem si připadal jako imbelcil, který se snaží sekyrou přiostřit párátko.
A hurá, ono to opět funguje!!!
Pro zajímavost dodávám, že ona ŘJ má kromě centrálu na starosti také světla (celé vnější osvětlení), blikače (včetně výstražných), vnitřní osvětlení (kupodivu s výjimkou 5. dveří), stahování okének a kdo ví, co ještě (raději jsem to nezjišťoval...).
P.S.: Ještě bych měl přiznat, že problém "nezavinila" nekvalita MMC (tuto ŘJ ovšem vyrobila japonská firma Omron), ale souvisí s mými pokusy o naroubování alarmu na Can-BUS na jaře 2000. Jenže přes 8 let to pracovalo...