No, takze jsem dneska behem asi hodinky vymenil ten olej v me almare...
Neresi to samozrejme nic, trojka porad skrka, mozna trosku mene, ale jezdit se na ni stejne neda.
Vymene predchazela poradna priprava, pro vasi informaci oba vypustni srouby jsou klic c.24 a nalevni je c.17, staci na ne obycejna racna z Gola klicu, ani jsem nemusel shazovat plast pod motorem, ale stejne musi clovek ruce jako zlodej, pristup je tam jak k penezum...
Taky jsem si musel vyrobit ze stareho 12V motorku z ostrikovace a hadicek elektrickou pumpicku, kterou jsem pak 2.3l oleje (jak spravne vydedukoval Mitsi z chytrych knih

-jeste jednou diky) nastrikal do nalevniho otvoru.
Protoze baleni bylo po 2 litrech a nechtelo se mi pro 0.3l vyhazovat penize za celou dvoulitrovku, dokoupil jsem 0.3l additivu Bardhal pro manualni prevodovky. je to v podstate taky jen nejaky lepsi olej, je svetly, ne jako Marly, ktere je cerne (grafitove) a olej zamaze, protoze kdyz budu prece jen nekdy resit reklamaci, aspon dealer neuvidi, ze jsem s tim caroval sam...
No a olej co vytekl z me almary byl az cernozeleny, vubec se mi nelibil ,ale smrdel normalne prevodovacky. Na vypustnim sroubu byl magnet a ten byl taky prekne obalen jemnymi triskami...dalo by se rici, ze byl skoro chlupaty...
Razeni jde tedy po vymene lepe a tiseji (drive i trosku cvakalo v jednicce a dvojce), ale tu trojku to bohuzel pro me nevyresilo, jak uz jsem psal vyse...
No, abych pravdu rekl, schanim si sestikvaltovou prevodovku a nejakou poradnou dvojitou spojku a lehky setrvacnik, kdyz uz tak uz...no a tu moji almaru si opravim do zasoby a necham i z originalni spojkou...
Akorat nevim, kde na to vezmu, az to nekde najdu...