Nemáte někdo osobnější vztah k majiteli?Minulý rok jsem zakoupil kotouče a čelisti na II.gen.Teprve asi před měsícem jsem je chtěl nechat namontovat a až mechoš si všiml,že jedna čelist má kratší nožičky (nevleze se tam tak větší kotouč,ale nápisy jsou na obou brzdičích,i velikost je shodná-takže při nákupu to mně i panu Fárovi uniklo).Pan Fára byl vstřícný po mobilu,pak i na emailu.Po zaslání balíku byl překvapený,že jsem ho stihl nabarvit na žluto a není rezavý.To jsme si vysvětlili,zaslal jsem i rozměry a foto toho správného.Zpátky mi došel brzdič s delšíma nožičkama,ale nejen bez nápisu MITSU..,ale i od pohledu útlejší,takže úplně na nic..Na dotaz mi řekl,že nic jiného neměl a nemá a prachy nevrátí,jen brzdiče vyměňuje.Otázka,zda mi to nemohl říci před odesláním zbytečného dílu,nebyly zodpovězena,stejně tak jestli mám počkat nebo prosba o mrknutí do skladu,když si myslím,že je vykupuje po párech..

Tak mám 2 větší kotouče,které jsem už nechal srovnat,1 brzdič,který k nim pasuje a druhý do vitríny.Investice asi 12 000 je ve sklepě:(
Budu vděčen za jakoukoli radu-než tam pojedu osobně..Maily mám uložené,právníkovi by to stačilo-jako uznání nákupu i reklamace,ale jsou to další komplikace..