enemdym: no takhle ti to řeknu... ja si určitě budu kupovat světla s možností vyměnit žárovku, to co hodil brumla je drahé, radši to objednám z ameriky levněji, ikdyž ne možná tak kvalitně jako jsou helly.. ale ono nadruhou stranu i helly člověk objedna z ameriky levneji nez je todle.. a to i vcetne xenonu

jakože já chci jít určitě do xenonů, takže výměna světel je jasná.. každopádně aktuálně se mi jedná o to, že prostě nezařídim už technickou bez auta, tudíž tam musím jet s autem.. a ikdyž vyřeším vše co se zadních blinkrů týče ... tak prostě mi nesvítí potkávačka a svítí mi pouze dálkovka.. mě to vubec nevadí, ja si snížil dalkovky, že je mam skoro jako potkávačky a svítim si parádne ve dne v noci..

ale na technickou potrebuju oboje.. a prostě klidně sem ochotnej se domluvit, že si tu lampu vypujčím na technickou a pak ti jí vrátím zpátky, pokud po tomto ND tak hodně toužíš.. ja sem s mýma světlama aktualne spokojenej, ale na technicky by to tezce neproslo

a taky si chci hlavne hodit ty xenony..a nez to prijde a nez to zapojim.. potrebuju neco co jim ukazu.. a pak je mi to jedno..

šak všichni chodí na technickou s takovyma plečkama, že jim to sotva drží pohromadě.. a ja mam auto v parádním technickym stavu, nadhernou garážovku.. a jen kvuli cervenym blinkrum vzadu a aktualne nesvitici potkávačce vepředu nemam udelat technickou? šak to je směšné