Kuno píše:
A nedá pokoj a nedá....co planceš o tom GDI??? To,že nevíš kdy dochází po nastartování k řízenému spalování je příznačné a ještě příznačnější je,že to ani nedokážeš přiznat,že by ses mohl splést. Tvoje plky nastavování klapky,

o "dvojité" řj vozů MMC

už uvedl na pravou míru někdo jiný,tvoje fámy o lifterech také stojí za to a plantyžvantykotrmelve o "vlnách ve výfuku" nepotřebují komentáře.
Těší mne, že sis dal tu práci a poctivě přečetl všechny mé příspěvky. A těší mne i to, že jsi projevil značnou míru nepochopení smyslu psaného slova. To je nutno přičíst k tvé nekompetentnosti v oboru, kterým se živíš. Bravo!
Kuno píše:
Takže- kdes komu šlápl na kuří oko? Tady je každému jasné,že tvoje veškeré info pochází z načtených pouček bez pochopení souvislostí,jinak máš v hlavě absolutní vakuum co se týká aut. Žádné druhé forum by se nemuselo zakládat,kdybys tu neotravoval vzduch svými rozumy.
I kdybych měl čas na nějaké hledání, určitě bych ho (ten čas) dokázal zužitkovat mnohem lépe. A rozhodně bych byl líný číst kvantum někoho příspěvků jen proto, že s ním nevycházím. Takže to s dovolením obrátím: tebou napsané platí totiž především pro tebe samého! Akorát když už něco čteš, měl by ses alespoň pokusit pochopit smysl napsaného.
Kuno píše:
Ty opravdu nechápeš,že se tu s tebou nikdo nemá zájem bavit,že tu nikdo nestojí o kecy,které s řešeným tematem nesouvisí,že tu naprosto zbytečně rozbíjíš debaty lidí co de řeší problemy? Proč to proboha děláš?
Zatím se ukázalo spíše to, že moje maličkost stojí někomu (ať už to maskuje, čím chce) dokonce za to, aby kvůli mě uvažoval o založení nového fóra. Jaká to pocta!
Kuno píše:
Proč bys měl mít právo kecat do toho,jestli někdo jezdí na Etanol nebo ne???
Poněvadž jsme na otevřeném fóru! A jako na takovém jsem toho, kdo začal E85 vehementně propagovat (nejspíše na základě klamavých informací či vyloženě reklam, kterých koluje na netu ohledně E85 řádově více, než těch věrohodných), upozornil na úskalí, která jsou dávno známá a výrobci motorů důkladně v praxi prozkoumaná a ověřená. Bylo by bývalo stačilo, aby dotyčný (s chybou dokonce i ve svém nicku) napsal, že to bere na vědomí, ale že se stejně zařídí po svém. On ovšem reagoval přesně tak, jak ty: začal plácat nesmysly a odůvodňovat hlouposti, jenom aby obhájil svůj mylný postup.
Kuno píše:
Nedivím se,že se nechceš účastnit jakéhokoliv srazu, i když tě mnohokrát zvali. Zřejmě si uvědomuješ,že bys možná neodešel po svých.
Na tohle mají Slováci trefné úsloví: "Predsa nepôjdem s nožíkom proti pištoli."

Ale hlavně: kolektivní hrátky mne neberou, jsem individuální hráč vyznávající na to první - na jakékoli kolektivní akce - následující názor: "Jeden za všechny, všichni za ho.no!"