4 trestne body uz ted... píše:
Zdravim vsechny majitele GT. Mam jedno v garazi od lonskeho srpna. Menily se rozvody, olej, kapaliny atd. Zakladni udrzba auta.
Je to cerny GT z roku 1997, vnitrek svetla kuze. Vzadu mam ohromny kridlo, se kterym jsem to uz koupil. Je primo od vyrobce, zadnej tuning.
Chtel bych poradit od nekoho, kdo ma zkusenosti s automatem. Konkretne mi jde o to, ze kdyz tam dam zpatecku a pak hned D (napr pri parkovani), citim v pedalem a je to i slyset, takovou ranu, jak se meni ty rychlosti. Pri jizde vpred to nedela, pri prerazeni otacky klesnou, nezda se mi, ze by to blbe radilo. Nic z toho netece, nekouri to. Tak jenom, jestli to je normalni, pripadne, kolik asi stoji repase automatu, spojky a prevodovky.
Na pripadny sraz bych klido dojel, jsem z Prahy.
Dekuju. Mike Bubly
Jedná se o normální projev automatu: při "přeřadování" mezi R a D a naopak dochází k "aktivaci" (zařazení reversu či dopředného chodu), což chvilku trvá a auto přitom cukne, i když člověk stojí na brzdě, a otáčky klesnou kvůli odběru výkonu v HDM. "Řadit" se ovšem krajně nedoporučuje, pokud je auto v pohybu!
A repasovat chceš vlastně co a proč? Automat, spojku (žádnou to nemá!) nebo převodovku (jakou jinou, kromě toho "automatu", tedy pokud za něj nepovažuješ pouze HDM, tam ještě máš)?
Hlavně bys měl mít v tom automatu ATF třídy SP2 či SP3, jinak se s ním můžeš brzy rozloučit!