najsbojs píše:
vis kdyz dam plny plin a rozjizdim se tak meto pusti ze zacatku na 2000.otc.vazne.a pak to pomalu navisuje.me to nejde tak ze slapnu na plin a mam tam treba 6000.ot a jedu.proste jenom 2000.otc a pak to pomalu navisuje na otackach a rychlosti.uz to shapes?zadna accelerace....takovi liny rozjezd.motor je apsolutne v poradku.toci jak blazen.....tak co mislis?me seto taky nezdalo kdyz jsem stim poprve jel zeto ma tak malo otacek na rozjezd,ja jsem cekal treba 5000.tis.atd.na 2000.otacek co clovek chce za rozjezd.neco je proste spatne.jinak to auto mel stary clovek ktery stim jezdil normalne,tak byto nemelo byt tolik ojete....myslis zetam je nekde ten protikluz?dival jsem se vsude ale nic nenasel...nakonec to bude nakou tou elektrikou jak jsem rikal ze zacatku.

tady totis plno aut ma problemi s elektrikou.....tak co myslis ty?
Otáčky vyskočí při kick-down(u) hned na maximum (a tam se drží) akorát tak u variátorového automatu (CVT), nikoli u klasického (s HDM). Jinými slovy: pokud to popisuješ správně, tak to fakt jezdí jen na jeden kvalt, zřejmě ten nejvyšší (4 nebo OD)!
Žádní protiprokluz tam určitě není, ale to jsem už psal.
Staří dědkové dokáží svým rádoby "opatrným způsobem jízdy" zničit každé auto. Dotyčný se ho buť zbavil právě proto, že to přestalo řadit (možná kvůli špatnému zacházení či nedostatečnému servisování), nebo si toho ani nestačil všimnout...
U Mitsubishi vždy platilo, že závada v elektrice je už to úplně poslední, co bys měl hledat! Navíc se domnívám, že neschopní mechanici svou nekompetentnost před laickými uživateli úspěšně maskují poukazováním na chyby v elektrice/elektronice. Ono totiž "napíchnutí na počítač" ani u jiných značek povětšinou k odhalení problému nevede.