Ahoj,
přiznám se, že podle fotek se toho zas tak moc poznat nedá, modré mi připadá udržovanější ale může to být dojem... Ani jeden z nich neukázal fotku motoru a tak ani motorizace není jistá, napsat, že je to TT může každý, běžně lidičky píšou u nonturbo výkon 284kW což je samozřejmě hloupost, má být cca 160kW... Ale to není podstatné, co bych dost ohlídal je stav převodovky, rozvodovky a kardanu protože to jsou drahé opravy a stav bývá špatný... Nemusí to být na první dojem znát, hlavně když s tím člověk jede po městě jako na předváděcí jízdě

Stav motoru je kapitola sama pro sebe, kontrolovat až ohřátý motor zda neklepe, turba, no sluchem bych to moc nekontroloval, spíše sundat hadici na výtlaku (u předního turba to docela jde) a zkusit vůli na hřídelce a množství oleje na výtlaku, pokud je vůle - špatně, pokud je moc oleje na výtlaku - špatně a pak při prudší akceleraci musí jít kontrolní budíček v interiéru až na doraz.... Ideální je změřit kompresy to o stavu motoru hodně napoví, ale to málokdo umožní

a pozor na olej je-li úplně čistý a nový, že jej skoro není na měrce vidět, no to bych zbystřil

.... Jinak bilá perlerť je krásná, ale dolakování na originální odstím MMC je za balík, měl jsem podobného Stealtha a lakýra úplně šílel, množství perleti je velké a cená laku vysoká... Jinak by ještě chtělo zjistit VIN - dle toho se dá zjistit jaká má být výbava, rok výroby a motorizace je to obsaženo v písmenové části VIN... Lepší dojem mám z toho modrého ale to je fakt jen dojem.... U modrého není vidět zadek a tak nevím jaké má lampy zda to je evropské verze či US - u Steatha počítej s opruzem na STK, světla vzadu, přední pozičky, hlhovka, buď to nějak vyřešíš nebo 'zařídíš' ale na STK je to rok od roku horší......