expresion píše:
Mitsi píše:
Nejvíc se dá vydělat na lidské zvědavosti a touze mít "něco lepšího" či alespoň lacinějšího. V kombinaci s neinformovaností až hloupostí zákazníků to dělá přímo divy! Proto se dá prodat i to, co motoru vyloženě škodí, jelikož reklamace je zejména v případě paliv a maziv téměř neřešitelnou záležitostí (sám mám v tomto ohledu několik neblahých zkušeností...). A jelikož žijeme v době internetu, stačí trochu zapátrat: samozřejmě nikoli na stránkách prodejců těchhle opičích kapek!
kdybych toho dal fakt trosicku stane se neco strasneho?

Ja neviem, mozno sa nestane nic - ale ak je auto moje a ma nejaky problem, tak radsej ten problem vyriesim PORIADNE...
Poviem priklad - `klepajuce zdvihatka`, obvykly to problem 3000ok...
znamy s rovnakym autom na nahovoril na nejaky pridavny sajrajt do oleja, co tomu `zarucene pomoze`
-tiez som to kupil, pozeram na obal a vychadzalo mi to na nejake 2/3 balenia k naplni oleja, tak som tam dal polovicu a druhu neskor odpredal dalsiemu znamemu
-ale henten `odporucatel` mi vravel ze som tam mal dat `cele ako on`, ze `ved poradne nech to pomoze`...
-retrospektivne si uvedomujem suvislost, ze dotycny neskor riesil 2 krat odjebanu kluku kvoli zadreniu nedostatocnym mazanim -> dovod skoro upchaty olelovy kanalik k jednemu valcu.... NAHODA???
-mozno som mal velke stastie ze som `skrblil`

(alebo u neho to bolo slabe miesto a sajrajt tomu len `pomohol`)
poucenie???
-riesil som problem PORIADNE a OVERENE, zdvihatka boli vycistene a v kratkej dobe som vitazoslavne zohnal vtedy nevidanu vec -> komplet novu sadu 3G zdvihatiek z USA a o zdvihatkach odvtedy ani neviem ze tam su a to tam davam olej vsemozny aj nemozny a jazdil som uz aj s polkou oleja vytecenou....