Kuno píše:
díky za postřehy. Já to rádio už měl venku když jsem upravovat panel klimy na stupně celsia ale přiznám se,že nechápu jak to jednoduše udělat abych tam po ustavení "standartního" radia neměl díru. K tomu je třeba nějaký krycí rámeček, s něčím co zakryje tu spodní část.ne? Vždyt- alespon to mé původní radio je velké jak kráva.
Přepojení el.instalace je pro mne (se samolibostí mě vlastní

) dětská hra.
Jedině,že by mne zachránil Mitsi a prodal mi ten panel pokud mi bude pasovat.
Jaká by byla jeho cena?
Jsou dvě možnosti:
1. Pokud auto bylo dodáno s originálním 2-DIN rádiem, je přišroubováno, tuším (už je to moc dlouho, první nové Mitsubishi s takovým rádiem jsem kupoval v r. 1991), čtyřmi šrouby a celek je překryt rámečkem, který pasuje snad jen na to originální rádio. V případě výměny za 1-DIN rádio nastává potíž s tím, že v masce/plechovém rámu chybí tuhý vodorovný příčník, vůči kterému by bylo možno zafixovat kovový rámeček neoriginálního autorádia.
2. Pokud bylo auto dodáno bez autorádia, je v masce přišroubovaný kovový vodorovný příčník (po jeho demontáži lze snadno instalovat 2-DIN autorádio), kovová maska je překryta plastovým rámečkem se dvěma 1-DIN dírami, přičemž jednu pozici zabírá šuplíček pro odkládání drobností (s nebo bez dvířek), druhou pak zaslepovací krytka.
Bohužel se mi nepodařilo najít ani jeden šuplík (ale není to ještě úplně ztracené), zato jsem objevil rovnou dvě zaslepovací krytky, pocházející z mých předchozích Mitsubishi, které jsem kupoval jako nové. Nestojí nic, ale na Moravu je nepovezu. Stačí mi cestou SZ poslat adresu, zabalím je a pošlu.
P.S.: Zda jsem nevyhodil ony šuplíky, to zjistím až koncem července ("mezisklad" materiálu mám jinde).