Mno asi co se týká targy tak ji tady u nás neseženeš, spíš v německu a viděl jsem i jednu v nějaké aukci v polsku. Největší problem je asi sehnat těsnění střechy, protože je samozřejmí že auto starý 13 let už nemá to těsnění co by mít mělo
Zatím se mi ale nic nepovedlo sehnat, a na orig. Mitsubishi servis se radeji ani neobracím, protože by to byla asi šílená pálka. Jinak je pravda že se Targa krouti, ale jde to poznat nepatrně a jen když mám střechu sundanou.
Mno spotřeba spotřeba je ruzná ale průměrně je kolem 10-11l/100km myslím tím smíšenou jízdu. Hlavně záleží jak moc se to auto točí. Jinak s orig. podvozkem zkušenosti nemám, protože jsem ji koupil a měla vzadu štelovatelný Koni a ve předu orig. tlumiče(divná varinta), takže jeste budu měnit ve predu tlumice. Ale jinak díky tomu tvrdýmu zadku to auto sedí v zatáčkách jak přilepený a ten měkkčí předek nejde ani znát.
Jinak náhradní díly řekl bych,že problém sehnat není a cena je stejná jak u všech aut, a když opravdu je problem obratím se na autovrakovistě kde to vždy seženu.
Hlavně tyhle motory(2.0 bez turba) se delaly do galantu a tusím i do sonáty
Kdyby jsi měl víc otázek klidne písni na icq.