Mitsi píše:
spc píše:
... znama slabina (hello mitsi!!!) nasich aut
Kurnik, hoši, ta vaše auta jsou snad z USA, jinak si to neumím vysvětlit! Pár vozů Mitsubishi jsem už ojezdil a jediný zaznamenáníhodný problém, který bych vytkl výrobci (tedy kromě hrůzince pod zkratkou GDI

a problémů vzniklých "mým stylem" využívání aut) je totálně poddimenzované přepákování pohonu stěračů u mého posledního (a už to bude definitivně mé poslední Mitsubishi) SW. Pro výrobce údajně naprosto výjimečná stížnost za strany zákazníka (asi ne pro každého platí, že čím hustěji prší, tím ryhleji jede...

). Jenže to s největší pravděpodobností vzniklo až následkem přestavby těch stěračů z původně "pravostranných" na "levostranné" (řízení), poněvadž motorek jejich pohonu zůstal na "špatné" straně (na tu "dobrou" by se ostatně kvůli jiným věcem už stejně nevešel) a levý stěrač nejdále od toho motorku, tj. na několika kloubech, měří na délku 650 mm.
Neodpustim si jeden komentarik -> za uplynule desatrocie mi presla rukou spusta ECU znacky mitsubishi zo vsemoznych vozidiel.
Pouzivali totiz nekvalitne kondiky a v podstate bola len otazka casu kedy to vytecie! Moj mechanik si z toho robil super kseft, ja som mu reparoval tie plosaky zadarmo a on mne barterovo robil auto.
Takze tvoja snaha vsemozne obhajovat svoje dogmy a'la `neomylni konstrukteri v MMC` a pod. je az komicka -> jednoducho realita je, ze vozy z MMC su mozno aj nadpriemerne auta no k nejakej dokonalosti maju teda sakra daleko!!!
3kgt- co bol dokonca `top model` mal aj zopar fakt zdatnych pruserov zrelych na recall.
btw. v 3000ke je jedina jednotka nevyrabana MMC -> je to riadiaca ABSka a vyraba ju Bosch... Hned to vidno podla ineho pouziteho typu kondikov a je to asi jedina spolahliva `elektricka skrinka` v tychto vozoch
Takze neda sa tento megapruser ospravedlnit `dobou`, `vysokym vekom` a pod.