enemdym píše:
2spc:
Nechceš být rýpal, ale jsi jím.
Kritiku přijímám.
Hlasování je dobrovolne a anonymní. Kdo chce, se vyjadri. Komu odpovědi nevyhovují a nevystihuji jeho pocity, nechť plynule pokračuje v pročítání ostatních více zajímavých témat.
Mé zadání, má zvědavost. Chceš-li ušít anketu dle tvého gusta, zaloz si vlastní.
No dobre, tak nebudem iba kritizovat, ale mozem navrhnut vylepsenie.
Mozno by bolo lepsie ju rozdelit na viac podotazok, ktore by neboli v konflikte napr.
a/ preferujete `mrkacky` alebo 2G+ ? (pripadne rovno dat moznosti aj /dodge / mitsu)
b/ je pre vas dolezita najvyssia vybava alebo nie?
c/ preferujete FWD alebo AWD alebo nebodaj RWD? (pozdravujem kuna)

atd...
Napr. mna osobne zaujal vysledok popularity `mrkaciek`, no takto nemozem vediet ci ma kumunita naozaj (prekvapivo) radsej mrkacky, alebo je vysledok skresleny moznostou 1 a 4.
Ja viem, ze anketa je tvoja sukromna iniciativa, ale asi ocakavas, ze sa ti do nej zapoji najlepsie co najviac clenov komunity (aby mala co najlepsiu vypovednu hodnotu), tak by bolo celkom mile aby aj vysledky boli `pouzitelne` pre co najviac ludi.
Osobne sa rad zucastnim, a moju vycitku by si mohol brat skor pozitivne -> t.j. ze som sa naozaj chcel zucastnit, ale jednoducho si mi znemoznil odpovedat pravdivo
A zas snad uznas, ze ak by si kazdy spravil X `sebeckych` ankiet neuzitocnych pre druhych, tak by sme to tu mali dost `zaspamovane` a bol by predpoklad, ze sa zucastni menej respondentov, kedze by boli uz z tolkych ankiet `unaveni`