-presne to `podozrenie` som mal, ze je to kvoli neekonomickosti kusovej vyroby... no o dovod menej kupovat `bodykity`
Inak ten link co si poslal je na nejaky `duraflex` material ktory je teda naozaj asi lepsi nez klasicky `fiberglass`, ale obavam sa ze na pametove makke plasty jak su aj na nasich autach stale nema odolnostou a pruznostou....
-heh, praveze ak to auto nemas niekde v showroome ci garazi tak ani na nom nemusis jazdit a ak ho neumyvas jak pako pomaly kazdy den tak tam ten bordel jednoducho budes mat (nafuka ho tam vietor a pod)!
A cim vecsie diery, tym viac bordelu a vecsieho rozmerovo plus je ho ovela viacej subjektivne vidno (pozornost pozorovatela nie je odvedena primarne na plasty ale do tych obrovskych dier a ich obsahu)
-ale no neprehanaj! So znizenym autom som bez problemov absolvoval skor `necesty` vselikde v albansku,grecku a pod a nic som neposkodil (ked som nacuval do kamena by mi vyssi podvozok urcite nepomohol). Samozrejme dolezite je nemat zaroven aj hentake udesne `kreacie` bez akychkolvek ohladov na praktiku - nepruzne a bez nabehovych ploch...