Ahoj, na příští týden jsem domluvený na screening k mechanikům. řeknu ti, že je to zvláštní.
v tom prvním týdnu, kdy to začalo, to vypadalo hodně nepříjemně, pravidlem bylo, že skoro po 10ti startech teprvne naskočil a náhoda byla, když jsem nastartoval napoprvé. druhý týden to byla změna. jak si mi poradil, zkusil jsem dobít baterii a vyměnit benzín a najednou jeden den absolutně bez problémů. teď sice pořád nestartuje, jak má, ale ta závada se vyskytuje tak 2 x či 3 x denně /i tak zaplať pán bůh/. jakoby ta závada nějak ustupovala ale ne uplně. všímal jsem si, jak ses ptal na chování. to startování, kdy nenaskočí, nemá žádné pravidlo, prakticky to může být kdykoli, nezáleží, zda-li je auto studené, teplé nebo po určitém odležení. zajímavé, že pouze ráno, tedy při prvním startu, to chytá napoprvé, až v průběhu to začně zlobit.
ptal ses i na výkon i spotřebu, to bych řekl, že je v normě, kombinovaná tak 6,7 - 7 l/100 km, dálky tak 6, často i pod 6.
ten check engine se rozvítí pouze při startování, pak po pár vteřinách vypne stejně jako ostatní kontrolky.
jestli tam neprobíjí VN kabely to jsem ještě nezjistil.
při té zkoušce startování tam nešel benzín, jak si mi poradil, vyndal jsem svíčku a byla suchá, když tam nejde benzín, je problém ve střikování? je možné že to udělal nekvalitní benzín, nebo že by se tam dostala voda nebo něco podobného? je pravdou, že ta závada se poprvé vyskytla v den, když jsem čepoval. bylo to ale na Shellce, i když i tam asi nikdo nezaručí, že při prázdných nádržích tam něco nebude.
ale jedno je jisté

, asi tě ještě budu chvíli otravovat. díky, že mi věnuješ čas.
ahoj,
Michal