no, mas pravdu a ve vsem souhlasim.
Akorat, ze ja mam trosku jiny klic, nez na tom obrazku (akorat nemam fotku). Ten muj je sice stejne T-cko, ale ten orech je vymenitelny a nahore ma matici ma orech Gola klice (neni napevno). Takze pro pritahovani a povolovani pouzivam tu Golu (jen jsou dva orechy na sobe) a pro vytazeni svicky (protoze to nejde tou Golou - ta moje sada nema zadne gumove krouzky v sobe) tam "napichnu" to puvodni Tecko (mam cervene, ne modre) a tim svicku z hluboke hlavy vytahnu. Samozrejme mam i momentovy klic ktery nasadim na ten prodluzovak Gola na spravne "dorvani" a samozrejme znam zasady montaze (prvni dotek, pootoceni aby sedla podlozka a apod.
K zivotnosti: ano, svicky Iridium (NGK, nebo Denso) maji tuhle deklarovanou vysokou zivotnost, jenze pri normalnich podminkach (tzn. pri jizde na benzin...) Ja jezdim 99% casu na LPG, to ma vyssi teplotu horeni (o 70 az 90°C) takze svicky vice trpi a nevydrzi tak dlouho, proto je menim casteji. Nekdo dokonce pouziva i o jeden stupen "studenejsi" svicky, nez original. Taky mam jen upravene turbomotory, ktere maji ponekud vyssi tlaky v hlave a litrove vykony nad 150k/l...