David píše:
Ahoj, já bych prosil, abychom neřešili kdo organizuje, kdo má auto v jakém stavu, kde to bude atd. Já chci vědět jenom to, kdo z lidí, kteří chodí na tyto stránky, a že jich není málo, by měl zájem přijet na sraz. Teprve až budu vědět, kdo by chtěl na sraz přijet, můžu se začít zabývat tím, abych řešil "podmínky" jednotlivých zájemců a hledal mezi nimi kompromisní řešení, což budu dělat pravděpodobně já a to formou soukromých zpráv, abych zamezil "ovlivňování svědků". Pokud začneme zase každý psát, že "pojedu až mi pojede auto, budu svítit sluníčko, bude to 74 kilometrů z mého domu, musí foukat příjemný vítr atd.", tak se zase nedostaneme nikam, tak jako jsme se nikam nedostali za rok ... Díky!
Hoja Dave
Ok, beru, zjišťuješ zájem.
Pokud by se chtěl někdo "nad rámec" vymáčknout v tomto vlákně, co ho trápí, proč mu v tom bránit?
Já řeším problém; Serge řeší, kde narazit na zlatou žílu; Pavel řeší jak natáhnout den na 30 hodin; Luboš stavitel přinde večer zmordovaný ze stavby a ač by třeba chtel něco na fórum napsat, zdá se že dřív usne s hlavou na klávesnici, protože ho tu nevidno neslyšno

; ty seš ready po GO; Kuno je ready; nový kolega Titan má také chuť poklábosit; Tom sem po dlouhé době zavítal a nejspíš nás jen potichu kontroluje, jestli se chováme slušně

; dále tu je Paavo; azmodan; expre; ... eště někdo?
Každopádně je potřeba ocenit tvé nadšení a ochotu ujmout se organizace

.