Kuno píše:
Mitsi : Vyprudit Brumlu-na to ty jsi moc dosraný,to je jasné.
Klidně věř tomu, že až si tu od Brumly přečtu něco, s čím budu nesouhlasit, ozvu se k postatě věci úplně stejně, jinak ovšem adekvátně k projeveným komunikačním schopnostem jmenovaného a jím obvykle voleným jazykovým prostředkům i tónu jeho příspěvků. Nemám a nebudu s tím mít sebemenší problém!
Kuno píše:
Kdo co vystavuje na odiv ty osle?! Já se tu v dobré víře snažím poradit někomu,kdo to potřebuje a pak přjde idiot jako ty a začne tu zpochybnovat přiblblými argumenty načtenými z netu každou větu co napíšu. Tak to je chlapče. Ty nikoho neprudíš?? Co třeba takový Placenta,a několik dalších z tohoto fora?
Každý má příležitost se historicky znemožnit, někomu to holt ani nedá moc práce a nezabere příliš času.
Kuno píše:
To si mám furt nechat srát na hlavu od nějakého nýmanda z kašpárkova?
Naposledy: Nic nevíš,ještě méně toho umíš ale chováš se jak ředitel zeměkoule.
Klidně to ber tak, že pro mne nereprezentuješ víc, než příslušníka skupiny nedostatečně kvalifikovaných autoopravářů, kvůli kterým jsem byl nucen se naučit vše sám, často metodou pokus-omyl a nezřídka za vynaložení nepřiměřeně vysokých nákladů (když prvním výdajem zhusta byla úplně zbytečná platba v autoservisu za nekvalitně či vůbec neprovedený servisní zásah), pročež si dodnes raději dobrovolně ničím záda a špiním ruce, třebaže mne to s přihlédnutím k věku, nedostatku času i společenskému postavení (rád bych si ony služby koupil a při placení bych peníze nepočítal) už ani netěší.