Integer píše:
No tak ja som to vyskúšal, ale veľmi sa mi nedarí. Ťažko sa mi nastavuje tých 750rpm, pretože po naštartovaní mám najskôr nízky voľnobeh a potom sa zdvihne. Neviem ako, lebo ISC som odpojil, presne ako v návode. Nastavujem to na zohriatom motore. A ešte... keďze stojím na mieste a motor beží, tak sa mi pravidelne púšťa ventilátor na chladiči a okamžite mi to celé nabúra, pretože hneď voľnobeh klesne (raz sa mi stalo, že stúpol). A ešte k tomu voľnobehu. Keď sa mi ho aj nejako podarí nastaviť na 750rpm, po chvíľi začne jemne skákať(ešte stále len počas nastavovania). Proste nastavím voľnobeh a idem nastavovať ten SAS a ani sa nestihnem dotknúť klapky a už si to jemne skáče. Opakoval som to asi 5krát a ani raz mi nereagovalo zdvihnutím voľnobehu pri zapnutí svetiel. Kde robím chybu? Klapka je 100% čistá. Čistejšia nebola ani po výrobe.
Tak bud si odpojil neco jinyho nez ISC nebo mas problem jeste nekde jinde. Do toho ale bohuzel nevidim. Zda se, ze Hyundai Excel pouziva podobnej motor, zkus se podivat na
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=20, je tam ID/heslo, pak vyberes Excel 1,5 a rok, kterej bude odpovidat (hadam, ze u Korejcu budou o rok pozdeji nez u Mitsubishi), tam najdes i zapojeni ISC. Podle jejich popisu je ten spinac volnobehu v tom sensoru, viz asi rocnik 91. Takze v tom 6 pinovym je sensor ISC a spinac, ten 2 pinovej je k vlastnimu motorku. Takze ty bys mel odpojit pouze ten 2 pinovej, aby s nim jednotka nejezdila.
Obrazek: