Tom píše:
Ano před rokem jsem chtěl přetěsnit sání vzuchu to prase někdo z 8 lidí na sání strhalo závity asi dva nebo 3 .Potom jsem vyjel a po 10 km šel tlak na turbu dolu a rozsvítila se kontr. engine. Po dojetí domů a znovu nastartování ovšem už nesvítila. Šel jsem znovu po těsnění kde jsem se vrtal naposled.A nic turba nová - nic. Váha vzduchu a nic.Ted jsem poslal známému svíčky a kabely aby je zkusil na své kačeně. Zbývá mě vyměnit těsnění pod sáním to 6-ti dírové jen mě ho nemůžou sehnat nechci origoš.Těsnění pod parohy pod sání pravé a levé (3 díry mám) asi 150 kč 1 ks. Tak uvidíme.
Moje zkušenost je taková, že hledat musím u toho co jsem ďoubal naposled.Ale pravda to být nemusí!
Jo a ještě mě přestaly chodit tlumiče myslím nastavení. Kontrolka nesvítí nevím zda to nemá někde pojistku ale ty mám dobré ?
Díky za rady musím něco dělat jsem v pracovním procesu.
Tyvoe, rozluštit ten tvuj sloh není žádná sranda

Každopádně když bys napsal, jaký máš ročník, tak by ti to kluci třeba mohli zdiagnostikovat. A pokud se ti Check Engine zase rozsvítí, tak si kód můžeš vyblikat sám, viz návody v sekci Galant a na Galantweb.com.